Om LetTryk

En tryksag er ikke bare en tryksag. Der er mange ting, der skal tages stilling til, når man bestiller tryksager. Det er alt fra materialevalg og størrelse til foldninger eller efterbehandlinger. Og selvfølgelig den rette grafik til tryksagen.

Derfor går vi hos LetTryk op i, at det er de samme fagfolk, der håndterer din ordre fra start til slut. Sådan sikrer vi det bedste resultat for jeres tryksager. Når du handler hos LetTryk får du:

  • Sparring med fagfolk
  • Ekstraordinær service
  • Skarpe og gennemsigtige priser

Et trykkeri, hvor fagfolk yder ekstraordinær service

Vores mål med enhver kunde er, at kunden er tilfreds med det produkt, vi leverer. Det er uanset om det gælder en stor eller lille ordre, og uanset om kunden bestiller foldere eller beachflag. Vi leverer et tilfredsstillende produkt hver gang på grund af vores service.

Hos LetTryk får du:

  • Eksperter i telefonen til at svare på spørgsmål og sparre om netop din tryksag
  • Fagfolk, der kigger grundigt på din grafik, inden den går i trykken
  • Fleksible løsninger på eksempelvis levering, hvis du har særlige ønsker

Kort fortalt sidder nørder indenfor tryk-verdenen klar til at rådgive dig om alt fra papirvalg til udformning af din tryksag.

Din grafik er vigtig for det færdige resultat

Vi har kunder af alle typer. Måske er du blandt de virksomheder, som har en dygtig grafiker ansat til at skabe de optimale koncepter og grafikker til tryk, hvilket er alletiders. Men måske har jeres virksomhed ikke det – og hvad gør man så?

Hos LetTryk kigger vi altid grundigt på din grafik og ser, om den egner sig til den tryksag, som du har bestilt. Vi har oplevet udfordringer som:

  • Brug af uskarpe billeder som en del af grafikken
  • Komposition af grafik der ikke er optimal for den bestilte tryksag – for eksempel tekst der står hen over folden i en folder
  • For lille tekst på et stort banner, som gør det svært at læse på afstand

Det er udfordringer, som vores kunder muligvis ikke har forudsætninger for at se, der kan blive et problem for den færdige tryksag. Hvis vi opdager udfordringer som disse, vil vi altid tage fat i vores kunde og tage en snak om, hvordan dette bedst kan løses.

Skarpe og gennemsigtige priser

For os hos LetTryk er skarpe og gennemsigtige priser en del af god service. Derfor er priserne altid som du ser dem på hjemmesiden. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillægspriser.

Vi kan tilbyde billige priser på tryksager i mindre oplag/antal. Det kan vi, fordi vores ordre- og printflow er optimeret, så der er færrest mulige håndteringer og justeringer. Det giver et bedre og mere effektivt flow i produktionen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde billigere priser.

LetTryk er datterselskab af Signteam

Hos LetTryk har du tryk-nørder, og hos Signteam har du design-nørder. Signteam er vores design-modervirksomhed, og derfor kan vi tilbyde at klare alt omkring din tryksag helt fra konceptudvikling og design af grafik, så de er helt i tråd med jeres virksomheds visuelle identitet.

Kontakt Signteam her

Har du spørgsmål til bestilling af tryksager, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 86 62 29 07.